PROCEDURA DE LIVRARE

  • Livrarea comenzilor pe raza municipiului Bucuresti (excluzand judetul Ilfov, unde se percepe taxa de livrare) si care depasesc 500 RON (inclusiv TVA) se face GRATUIT de catre curierii societatii.
  • Pentru comenzile pe raza municipiului Bucuresti (excluzand judetul Ilfov) dar care nu depasesc valoarea de 500 RON (inclusiv TVA), costul livrarii efectuate de catre curierii societatii, este de 20 RON (inclusiv TVA)
  • Livrarea in tara se efectueaza, in general, prin intermediul firmei de curierat FAN Courier(in situatiile in care clientul prefera o alta firma de curierat, livrarea se va face prin intermediul firmei dorite).
    In cazul in care plata coletului s-a efectuat prin OP (ordin de plata), taxele de curierat pornesc de la 16.13 RON pentru primul kg, la care se adauga 4.10 RON pentru fiecare KG in plus pentru restul kilogramelor (pretul NU include TVA).
    De mentionat faptul ca, produsele vor fi trimise clientului dupa ce se are evidenta intrarii banilor in cont.
    In cazul in care plata se efectueaza in sistem ramburs (plata se face atunci cand vine curierul la domiciliu) pe langa taxele prezentate mai sus (16.13 RON/1 kg + 4.10 RON/restul de kg) se mai adauga 6 ron (taxa ramburs fixa). Avantajul este ca indiferent de valoarea rambursului acesta taxa ramane fixa. Aceste valori nu includ TVA.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntandu-va in prealabil despre aceasta situatie. In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.